Covid-19 situationen

Just nu befinner vi oss i en mycket stor smittspridning och vi måste utifrån detta agera klokt, förståndigt och med omtanke!

Vi på Skelleftebränslen följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Vi har tilltagit ett flertal åtgärder för att tillsammans begränsa smittspridningen till dess att detta förhoppningsvis planar ut. Exempelvis gör vi vårt bästa för att hålla avstånden, detta genom att bland annat delar av personalstyrkan arbetar hemifrån samt besökstopp inne på vårt kontor. Vi har även minskat direktkontakten genom plexiglas vid kassadisken i butiken samt utökat med ringklocka vid ytterdörren där vi erbjuder er kunder expediering utomhus. Ökad rengöring och desinficering är även detta exempel på åtgärder som vidtagits.

Situationen vi befinner oss i är något vi alla måste ta på allra största allvar och vi kommer göra vårt absolut bästa för att försöka leva upp till detta.

 

Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor. Ring 0910-375 77 eller maila oss på info@skelleftebranslen.se.

Tack för er förståelse och respekt. Nu är vi rädda om varandra och tar oss genom detta tillsammans!