Samarbetspartners

Det finns fler företag som delar vår passion att hålla Norrlands åkerier rullande. Några av dem har vi gjort till våra partners.

Kaj Johansson Åkeri AB

Sedan i början av år 2000 så har Kaj Johansson Åkeri AB varit en av våra bränsledistributörer. Vi är stolta och glada över det samarbete som vi har och tänker fortsätta att utvecklas tillsammans. Vi kan bara instämma i deras egna ord om sin verksamhet:

”Yrkesstolta nog att i alla lägen göra det bästa. Modiga nog att tänka och föreslå nytt. Omtänksamma om människor och miljö. Så vill vi alltid vara. Det är vårt löfte till oss själva, och framförallt till dig som kund. Vår entreprenörsanda finns i blodet. I vår företagskultur. Det var med den förmågan att se möjligheter och förstå vikten av synergieffekter som allt började för över sextio år sedan. Och det var så det lilla familjeägda företaget lyckades växa till en lönsam och stabil koncern med flera framgångsrika bolag.”

http://www.kajs.se

 

Magnussons Transport AB

År 2009 så inledde vi vårt samarbete med Magnussons Transport AB som sköter vår försäljning och distribution av drivmedel i Örnsköldsvik, Sollefteå och Kramfors kommuner.

Tillsammans har vi haft en fantastisk resa, mycket tack vara det driv och engagemang som bolaget med Lars-Olof och Pernilla Magnusson i spetsen står för. Vi har även fått väldigt stort förtroende och positiv respons från våra gemensamma kunder. Vi tycker att resan bara har startat och ser fram emot en fortsatt fantastisk utveckling i dessa områden.

http://magnussonstransport.se